Modna dizajnerica: Darija Mravak

marko 1Dizajnerica Darija Mravak dolazi nam iz Sinja a svoj rad predstavlja pod nazivom Deny. Poslednje dvije godine samostalno radi u svom modnom ateljeu u Sinju. Trenutno je i polaznica CALLEGARI –  italijanske škole mode i dizajna u Splitu. Ovog puta ekskluzivno vam predtsvljam fotografije sa Christmas fashion  weekenda u Splitu gdje je službeni fotograf bio Marko Garcin.

Moja inspiracija za ovu kolekciju bila je moderna žena koja odijevanjem pokazuje damsku osobnost. Trudila sam se da kreacije budu komercijalne (nosive), ali da opet imaju primjese svečanog načina odijevanja. Naziv ove kolekcije je Pretty woman and one man” – prokomentarisala je Darija svoju novu kolekciju.

Kreacije sa ovogodišnjeg Christmas fashion  weekenda kao i druge možete pronaći u njenom modnom ateljeu Deny.

U narednom periodu možete očekivati zanimljivije kolekcije s zahtjevnijom konstrukcijom od dosadašnje, kao i bogatije haljine a pri tome će ostati vjerna unikatima. Također možete očekivati daljnje razvijanje muške linije.

Svoj stil opisuje kao kombinacija svih razdoblja i modnih izričaja, preferira kratke bogate suknjice, kao i košuljice s ručno izrađenim čipkama. Od hrvatskih dizajnera kao uzore istaknula je Arileo, Luka Grubišić, Alduk, Teo Perić i Zigman, dok je od strani istaknula Dior, ELIE SAAB i Alexander McQueen.

S.H.I.N.E.O.N.

                                                                                                    Mirnes Bakija

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s