Deset prelijepih Zara haljina za proljeće 2012.

Za vas sam ovaj put izdvojio deset prelijepih haljina koje možete naći u Zara prodajnim mjestima a možete ih naručiti preko  Zara online shop-a . Pogledajte.

Zara se razlikuje od svojih rivala po mnogo čemu. Ona je jedinstvena po tome što prije početka sezone proizvede 15 do 20 posto odjevnih predmeta, 50 do 60 posto predmeta na početku sezone dok se ostali odjevni predmeti proizvedu tokom sezone, te kreiraju se po želji kupaca. Karakteristična je i po tome što od ideje na papiru pa do gotovih proizvoda na policama prođe samo tri sedmice, dok njenim rivalima za taj proces je potrebno najmanje šest mjeseci.

Za raliku od naših komšija Hrvatske i Srbije u  BiH ne postoji lanac Zara butika, ali postoji butik pod nazivom Azel France gdje možete naći njihove proizvode po poprilično pristupačnim cijenama. Većina odjevnih predmeta koje pronađete u Azel Francu je zapravo iz Zara outlet kolekcija. Ukoliko se odlučite za kupovine, posjetie prodajna mjesta Azel Franca gdje su trenutno sniženja i do 70 posto, a u narednom periodu se očekuju i totalne rasprodaje.

S.H.I.N.E.O.N.

                                                                                                                   Mirnes Bakija

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s